4.5.11

Υφασμάτινες τσάντες




 
Υφασμάτινες τσάντες για όλα τα γούστα και περιστάσεις!

Παρέλαση από ψάρια, ποντίκια, σκουλήκια, καράβια, καμπίνες και γάτες! Θέματα με φαντασία και πολλά χρώματα με την τεχνική του απλικέ και πολλές ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ιδανικός σύντροφος για τα ψώνια, τα μαθήματα, την θάλασσα.. απλά παντού! 
Γεμίστε με χρώμα την καθημερινότητα!











Για πιο ρομαντική και ανοιξιάτικη διάθεση έχουμε αυτά τα τρία σχέδια με τα χειροποίητα πλεκτά (με το βελονάκι), λουλούδια.  Είναι φτιαγμένες από απαλό λινό ύφασμα, με χρωματιστά χέρια και εσωτερικά έχουν φάσα με χρωματιστό ύφασμα ταιριασμένο αντίστοιχα με τα πλεκτά λουλούδια. Είναι πολύ ελαφρές και μαλακές και  μπορούν να διπλωθούν και να χωρέσουν παντού ώστε να τις έχουμε πάντα μαζί μας.







 

Τουλίπες!
Οβάλ τσάντα με σειρά από κόκκινες τουλίπες  και παραλληλόγραμμη με μονή μεγάλη τουλίπα! Χειροποίητες, φωτεινές και καλοκαιρινές καλοραμμένες και με πολλές λεπτομέρειες. Το σημαντικότερο είναι η τιμή τους.. Απίστευτα φτηνές!




Αγαπάμε τους φιόγκους!
Κομψές και ντελικάτες θα μας συνοδεύουν τα πρωινά στις δουλειές μας γιατί ταιριάζουν με σχεδόν όλα μας τα ρούχα. Φτιαγμένες από καραβόπανο εξαιρετικής ποιότητας  για να πλένονται εύκολα και με εξαιρετικές λεπτομέρειες απλά θα τις αγαπήσουμε παράφορα!




 
Πεταλούδα & πουά!
Τσάντα με πεταλούδα εξωτερικά και με μία υπέροχη τρέσα στο εσωτερικό και κούμπωμα.
Πουά τσάντα με κόκκινες λεπτομέρειες όπως το χειροποίητο πλεκτό λουλούδι στο κούμπωμα. Κεφάτες, καλοκαιρινές, όμορφες και εξαιρετικά οικονομικές


Οι διαστάσεις τους είναι περίπου 30Χ30 cm και το πλαϊνό 17cm, ώστε να είναι πρακτικές, βολικές να χωράνε τα πάντα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η τιμή τους! 
Απίστευτα οικονομικές!





Μην ξεχνάτε! Το panino μπορεί να υλοποιήσει όλες τις ιδέες σας από ύφασμα! Διάφορες κατασκευές για όλες τις περιστάσεις και ανάγκες! 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940 24032 ή paninohone@gmail.com για περισσότερες λεπτομέρειες!



1 comment:

  1. πως μπορουμε να τις αγορασουμε??
    απαντηστε μ εδωωωωωωω

    ReplyDelete