26.4.11

Πράσινες λάμψεις και πολλά βατραχάκια!!

living-room-green-2 by anto020681

living-room-green-2, a photo by anto020681 on Flickr.
This beautiful room inspired me for this "frogs collection". Thank you anto020681 for your nice photo. 


Αυτό το υπέροχο δωμάτιο είναι τόσο χαρούμενο και ελκυστικό!

Χωρίς ιδιαίτερα περίπλοκα έπιπλα αναδεικνύει τον χώρο χρησιμοποιώντας με τον σωστό τρόπο τα χρώματα και τα διαφορετικά υλικά.Έτσι, η συλλογή με τα βατράχια σε διάφορες μορφές και είδη νομίζω πως ταιριάζει απόλυτα σ’ ένα όμορφο χώρο όπως αυτός.


  • Βατράχια κηροπήγια για να φωτίζουν τις νύχτες μας με στυλ!

  • Επιτραπέζια διακοσμητικά βατράχια από τσόχα μαζί με φυσικά υλικά όπως πέτρα, διακοσμούν με μοναδικό τρόπο όλες τις γωνιές του σπιτιού!

  • Οι καρδιές είναι μεγάλες επιτραπέζιες ή κρεμαστές βάσεις για ρεσό, φτιαγμένες από λεπτή μεταλλική σήτα όπου και αφήνουν το φώς να διαχέεται απαλά. Το μέγεθος τους είναι 50-60cm και μπορούν να φτιάξουν τον ομορφότερο στολισμό για γάμους & βαφτίσεις.

  • Βατράχια κρεμαστά & βατράχια σε στικ για να στολίσουμε γλάστρες, τοίχους και ότι άλλο φανταστούμε!

  • Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος είναι ένα μοναδικό αντικείμενο. Δεν είναι ενωμένα μεταξύ τους αλλά έχουν μαγνήτη στα κεφάλια τους και μπορούν να φιλιούνται! Έχουν απίστευτη κίνηση και είναι ένα προϊόν best seller της εταιρεία μας.Τέλεια κηροπήγια για ρεσό με θέμα τον βάτραχο!Τα σπίτια γίνονται όμορφα με μικρές παρεμβάσεις και πολλές πολλές ιδέες. Διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σε προσιτές τιμές μεταμορφώνουν χώρους αλλά και την διάθεσή μας.

Εμείς στο panino φροντίζουμε να διαλέγουμε τα ομορφότερα αντικείμενα ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ιδέες σας. 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940-24032 ή paninohome@gmail.com για να σας πούμε που μπορείτε να βρείτε τα πανέμορφα αυτά προϊόντα!
 

No comments:

Post a Comment