7.3.12

Το πάσχα έρχεται!


Υπέροχες πασχαλινές πάπιες!

Πάπιες με τρεις παραλλαγές σε φωτεινές, χαρούμενες, κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις. 
Είναι τέλειες για να στολίσουμε το σπίτι αλλά και να δημιουργήσουμε μοναδικές διακοσμητικές εφαρμογές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τις δικές σας κατασκευές όπως λαμπάδες, καλάθια και άλλα πασχαλινά καλούδια. 
Είναι χειροποίητες και κατασκευασμένες από βαμβακερά υφάσματα, τσόχα, σπάγκο και ιδιαίτερα κουμπιά και έχουν όμορφες λεπτομέρειες.
Στολίστε κάθε γωνιά του σπιτιού!Κρεμαστές πάπιεςΠάπιες σε στικ

  Επιτραπέζιες πάπιες

    

Κι άλλες πάπιες!
Το Πάσχα απαιτεί πολλά μαγειρέματα.
Έτσι η πασχαλινή ποδιά με τις πάπιες είναι απαραίτητη για την κουζίνα μας, αλλά μπορούμε και να την προσφέρουμε σαν μοναδικό και πρωτότυπο δώρο.


  

Ασορτί με την ποδιά είναι και τα γάντια για την κουζίνα με τα αστεία ποδαράκια πάπιας. 
Είναι τόσο πρωτότυπα και μοναδικά! Ας γεμίσουμε χαρά την κουζίνα μας.

      Ανοιξιάτικες πεταλούδες! 
Υφασμάτινες πεταλουδίτσες σε δύο μεγέθη για να γεμίσουμε με άνοιξη το σπίτι.  


  
 Πράσινες και κίτρινες κρεμαστές πεταλούδες από εμπριμέ και καρό βαμβακερά υφάσματα. Συνδυάστε χρώματα και μεγέθη και φτιάξτε το δικό σας μοναδικό αποτέλεσμα.Στολίζουμε τους τοίχους του σπιτιού με χαρούμενες πεταλούδες και καλωσορίζουμε την Άνοιξη!
Τόσο απλά!  
Πεταλούδες σε στικ! 
Μπορούν να μπουν σε γλάστρες ανάμεσα στα φυτά και τις πρασινάδες μας χαρίζοντας φως και χρώμα ή να στολίσουν το τραπέζι αν τις βάλουμε στο βάζο μαζί με τα λουλούδια.Επιτέλους ο χειμώνας φεύγει και η άνοιξη έρχεται! Λαμπερό πράσινο και φωτεινό κίτρινο είναι οι καλύτερες επιλογές για να ανανεώσουμε το σπίτι και την διάθεση μας.
Οι επαγγελματίες μπορούν να δουν αναλυτικά τα είδη μας στο http://wholesale.paninohome.com/ αφού πρώτα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. 
Αν δεν είστε επαγγελματίας επικοινωνήστε μαζί μας στο paninohome@gmail.com & 22940-24032 να σας πούμε που θα βρείτε τα είδη μας. 
Σύντομα η συλλογή μας θα είναι και στο www.etsy.com

Μείνετε κοντά μας γιατί έρχονται πολλά ακόμα! 

No comments:

Post a Comment